Familieshoot


Vorig weekend waren mijn man Eddy en ik uitgenodigd op het prachtig ingerichte vakantiehuis op Texel van Tjisco, Andrea en de kinderen Juan & Veerle. Ik fotografeer dit mooie gezin al vanaf dat Veerle een half jaar was, sindsdien doen we elke zomer een fotoshoot als naslagwerk voor later als de kinderen groot zijn. En wat ben ik elke keer weer blij als ze er weer zijn om vastgelegd te worden.

Na ’s ochtends nog even in het huisje te kunnen hebben relaxen, zijn we naar het strand gegaan. Onze hond Tess was ook mee en vond het helemaal fantastisch om lekker met Eddy op het strand te kunnen rennen en spelen. Ondertussen hebben wij ontzettend veel foto’s kunnen maken. Juan is één en al actie; Veerle is een heerlijke knuffelkont die af en toe lekker gek kan doen.

Na de fotoshoot hebben we nog met z’n allen heerlijk een aantal uren op het terras kunnen vertoeven (het was heerlijk weer) en heerlijk gegeten. Tjisco, Andrea, Juan & Veerle, ontzettend bedankt voor alle gezelligheid en warmte wat jullie gezin met zich meebrengt! Het was echt genieten, tot gauw!

2 copy29532 copy19 copy810 copy61211131416231821152219252627

—-Bye!!—-

20

Reacties

error: Content is beschermd!