Newborn lifestyle fotoshoot Friesland

Gefeliciteerd! Is er een kindje op komst? En wil je een lifestyle newbornshoot boeken en daarom op zoek naar een fotograaf in Friesland? Of wil je dit cadeau geven? Twijfel niet om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Want, alle clichés zijn waar. De tijd vliegt voorbij met een kleintje!

Die eerste momenten met jullie prachtige pasgeboren baby zal ik jullie laten herinneren door jullie gezinsuitbreiding op de meest pure en unieke manier vast te leggen. Het is mijn passie om die kleine momenten te pakken die we later alweer vergeten zijn.
Ik leg de verliefde blikken vast, de details, de connectie met de trotse broer of zus, de sfeer binnen het gezin en de liefde wat jullie vanaf het eerste moment voor jullie baby hebben. Kortom; de waardevolle momenten. Een prachtige herinnering voor later!

De newbornshoot fotografeer ik tussen de 2 a 3 weken na de geboorte.
Deze vindt altijd plaats bij jullie thuis. Met alle geduld en aandacht is er alle ruimte om tussen de foto’s door te knuffelen, verschonen of te voeden.
Ik fotografeer niet in bepaalde poses, maar fotografeer jullie gezin op een zo natuurlijk mogelijke manier. Jullie genieten van jullie kindje, terwijl ik op de achtergrond mijn gang ga. Het ongemakkelijke van een fotoshoot verdwijnt hierdoor helemaal.
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie in contact komen om jullie newbornshoot vast te laten leggen? Vul dan het contactformulier in.
Ik verstuur jullie meer informatie en een overzicht van de prijzen. Om een fotoshoot te boeken is er binnen 2 weken ruimte.

error: Content is beschermd!